Recaptació Gran Recapte d’aliments 2018 a Besalú.

  Acabat el Gran Recapte d’aliments d’enguany, el cap de setmana passant, 23, 24, i 25 de novembre, avançat una setmana a Besalú en relació a la  gran majoria de municipis de Catalunya, podem dir que ha estat un èxit, com els últims anys. La gent de Besalú i rodalies ha respost per ajudar a la gent més desfavorida de la comarca.
       Pràcticament s’han recollit aliments i productes de neteja I/o de higiene personal en quantitat semblant a altres anys: 160 caixes. No podem donar els Kg. perquè s’ha compatibilitzat de manera diferent, com queda reflectit en el llistat adjunt.
         Donem les gracies a entitats ,centres educatius i supermercats, que han facilitat les donacions de molta gent de Besalú i rodalies.( Institut-Escola “Salvador Vilarrasa”,  Llar d’infants  “El petit Comte”, Escola municipal de música, Club Esportiu Besalú(futbol), i el supermercats: La Masía, Bonàrea, Condis, Dia i Spar.
          Els voluntaris que ens ajudat als 7 voluntaris permanents de Càritas Garrotxa a Besalú ( Joan Grèbol, Conxita Ferrés, Assumpció Rodríguez, Josep Juanola, Lupe Pleite, David Jiménez i Pere Cerro), han estat 20 persones. Moltes gràcies a tots ells. La seva col·laboració ha estat imprescindible.
          També hem d’agrair de manera especial a 45 alumnes d’ESO de l’Institut-Escola de Besalú que ens han ajudat a incentivar les donacions en els supermercats de la vila. Pràcticament, tots han fet la tasca encomanada de manera eficient i entusiasta.
          I per acabar gràcies també els membres de la brigada municipal que en successives “anades i vingudes”  dels supers al pavelló municipal ens han facilitat l’encapsament i ordenació dels productes.
           Tots han estat coordinats pels responsables de l’Ajuntament de la vila i el delegat-voluntari de Càritas Garrotxa a Besalú.
           Ara, aquests productes es portaran al CDA d’Olot ( Centre de distribució d’aliments de la Garrotxa) , perquè d’acord amb les necessitats valorades per les diferents assistents socials se’n puguin beneficiar les persones que ho necessitin de la comarca.
                                                 MOLTES GRACIES A TOTS !
                          Pere Cerro ( Delegat-voluntari de Càritas Garrotxa a Besalú )
gran recapte 5gran recapte 3.
gran recapte 6gran recapte 4
gran recapte 1gran recapte 3.