Recaptació Gran Recapte d’aliments 2017 a Besalú.

MOLTES GRÀCIES A TOTS PER LA VOSTRA SOLIDARITAT .

Acabat el recompte dels producte recollits enguany en els tres dies del Gran Recapte d’Aliments que hem fet a Besalú cal :

– Donar les gràcies a les entitats , centres, supermercats , etc. col·laboradors: Institut-Escola “Salvador Vilarrasa”, LLar d’Infants “El petit Comte”, Escola  municipal de música, Residencia Edat 3, Club Esportiu (futbol) Besalú,, Supermercat “La Masia”, Super Vidal-Condis, Super Spar, Super Dia, Bonàrea, que han facilitat les donacions desinteressades d’aliments i altres productes pels més desfavorits.

– Agrair també els 21 voluntaris adults, a més dels 7 de Càritas Garrotxa-Besalú , i també els 13 escolars d’ESO de l’institut-escola, que durant 3 dies ens han ajudat a incentivar aquestes donacions .

– També cal agrair als membres de la brigada municipal que en successives “anades i vingudes” ens han facilitat l’encapsalament i ordenació dels productes.

Tots hem estat coordinats per responsables de l’Ajuntament de Besalú i els voluntaris de Càritas Garrotxa a la vila.

La resposta de la gent de Besalú i rodalies, com sempre, ha estat  magnífica :

-169 Caixes adients del Gran Recapte i 96 pacs de 6 litres de llet.

( Aproximadament entre 2.500 i 2.800 Kg)

IMG_0701IMG_4594

IMG_0555 IMG_0556 IMG_0660 IMG_0681 IMG_0682 IMG_0683

 

Ara aquests productes es portaran al CDA ( Centre de distribució d’aliments de la Garrotxa), perquè d’acord amb les necessitats valorades per les diferents assistents socials se’n puguin beneficiar les persones que ho necessitin.