Bressol d’emprenedoria de Besalú

bressol-banner

Contacte: C/ Ganganell, 14 | 972 59 10 29  | promoeco@besalu.cat  |  Horari: dimarts i dijous de 10 a 14 h 

SERVEIS

BORSA DE TREBALL 

Borsa de Treball de BesalúLa Borsa de Treball de l’Ajuntament de Besalú ofereix les eines i recursos necessaris per ajudar a buscar feina a les persones en situació d’atur i a les que busquen una millora professional.

El servei és gratuït i l’usuari pot demanar assessorament mitjançant entrevistes personalitzades sobre temes d’orientació laboral, elaboració de cartes de presentació, CV o les pautes de com enfrontar-se a les entrevistes de feina.

Per apuntar-vos a la Borsa cal portar el CV actualitzat, foto i fotocòpia DNI.

Per accedir a les ofertes de treball fes clic aquí

 

VIVER D’EMPRESES

Viver d'empreses BesalúEl Viver d’Empreses del Bressol emprenedoria Besalú es vol convertir en un dinamitzador econòmic del municipi. Disposa de 7 espais coworking (espai de treball compartit), 1 sala polivalent (per reunions, formacions), despatxos a planta 1 i 2.

Els serveis que s’ofereixen a la zona coworking són: Espai de treball, connexió a internet per sistema wifi i/o cable, calefacció, manteniment i neteja setmanal, 2 hores gratuïtes mensuals d’ús de la sala polivalent.

Per consultar els preus fes clic aquí

 

EMPRENEDORIA

Emprenedoria BesalúSi ets una persona emprenedora i tens una idea de negoci, des del Bressol emprenedoria Besalú et podem ajudar. La idea és només una de les peces del projecte. Et donem les claus per emprendre des de la motivació, creació fins al creixement i consolidació.

El servei és gratuït i ofereix: Avaluació idea de negoci, assessorament en l’elaboració del Pla d’empresa, passes a seguir per crear l’empresa, finançament i subvencions.