Bressol d’Emprenedoria de Besalú

bressol emprenedoria

El Bressol d’Emprenedoria de Besalú és un servei públic, de titularitat municipal, adscrit a la Xarxa de Serveis Locals de Promoció Econòmica (XSLPE) i a la Xarxa Gironina de Vivers d’Empresa.

Té com a objectiu principal promocionar econòmicament el municipi, oferint un ampli ventall de serveis a persones empresàries, emprenedores i que cerquen ocupació.

Situació, informació i contacte
Carrer Ganganell, 14

Telèfon 972 591 029

promoeco@besalu.cat

Tècnica responsable: Maria Fauró


SERVEIS

Borsa de treball

La Borsa de Treball de l’Ajuntament de Besalú ofereix les eines i recursos necessaris per ajudar a buscar feina a les persones en situació d’atur i a les que busquen una millora professional.

El servei és gratuït i l’usuari pot demanar assessorament mitjançant entrevistes personalitzades sobre temes d’orientació laboral, elaboració de cartes de presentació, CV o les pautes de com enfrontar-se a les entrevistes de feina.

Per apuntar-vos a la Borsa cal portar el CV actualitzat, foto i fotocòpia DNI.

Per accedir a les ofertes de treball fes clic aquí


Viver d’empreses i espais de coworking

El Viver d’Empreses del Bressol d’Emprenedoria de Besalú es vol convertir en un dinamitzador econòmic del municipi. Disposa de 7 espais coworking (espai de treball compartit), 1 sala polivalent (per reunions, formacions), despatxos a planta 1 i 2.

Els serveis que s’ofereixen a la zona coworking són: Espai de treball, connexió a Internet per sistema wifi i/o cable, calefacció, manteniment i neteja setmanal, 2 hores gratuïtes mensuals d’ús de la sala polivalent.

vivers

El viver d’empreses de Besalú forma part de la Xarxa Gironina d’Espais d’Allotjament Empresarial. Podeu consultar el seu web www.viversgi.cat  un portal on els emprenedors poden trobar tot allò que els pot facilitar dur a terme la seva activitat: informació sobre locals i despatxos en lloguer, esdeveniments per a persones emprenedores, subvencions i diferents serveis repartits per la província de Girona.

També hi pots trobar informes socioeconòmics i els serveis del Bressol d’Emprenedoria de Besalú.

Per consultar els preus fes clic aquí


Emprenedoria

Si ets una persona emprenedora i tens una idea de negoci, des del Bressol d’Emprenedoria de Besalú et podem ajudar. La idea és només una de les peces del projecte. Et donem les claus per emprendre des de la motivació, creació fins al creixement i consolidació.

El servei és gratuït i ofereix: Avaluació idea de negoci, assessorament en l’elaboració del Pla d’empresa, passes a seguir per crear l’empresa, finançament i subvencions.