ACULL UN SOMRIURE SAHRAUÍ- PROJECTE VACANCES EN PAU 2024. A Besalú el pròxim divendres 12 de Juliol a les 18h de la tarda a la plaça de la Llibertat s’organitza la presentació del projecte i la rebuda dels 7 infants. Hi esteu tots convidats!!!!!

 

 

A Besalú el pròxim divendres 12 de Juliol a les 18h de la tarda a la Plaça de la Llibertat s’organitzarà una rebuda i presentació del projecte i dels 7 infants. Hi esteu tots convidats!!!!!

El projecte de Vacances en Pau, organitzat per la Delegació del Front Polisari i les entitats solidaries amb el Poble Sahrauí a Catalunya es va fundar l’any 1979 i  és un símbol de solidaritat amb els nens i nenes sahrauís i un clam per la pau, contra la injustícia, la violació dels drets humans i la guerra.

 

 

Aquest any, a la Garrotxa han arribat 7 infants Sahrauí: 1 a Sales de Llierca,1 a Olot ,1 a Sant Joan les Fonts i 4 a Besalú.

Aquest projecte, on famílies catalanes acullen a nens i nenes sahrauís durant els mesos d’estiu, pretén oferir a aquests infants la possibilitat de veure i gaudir de moltes coses que, allà d’on venen, només coneixen el els llibres escolars (rius, muntanyes, el mar, etc) i la de conviure amb nens i nenes catalans/nes per arribar a tenir una altre imatge del món, diferent a la que es mostra la realitat quotidiana dels campaments de refugiats on el Poble Sahrauí viu exiliat des de l’any 1975.