Roba Amiga – Informe Roba Recollida l’any 2017 a Besalú.

L’Empresa d’Inserció ADAD L’Encant SLU i la Cooperativa Roba Amiga, informa de les quantitats de roba recollida a Besalú durant l’any 2017 per trimestres.

Municipi:  Besalú

1er trimestre 2on trimestre 3er trimestre 4art trimestre TOTAL 2017
641 1002 1469 1575 4687

Durant el 2017 hem continuat inmersos en projectes de comunicació i sensibilització, i volem compartir amb vostès un dels projectes que hem realitzat durant la Setmana Europea de la prevenció de Residus (del 18-24 de novembre de 2017).

Aquest any la nostra entitat ha fet possible el visionat en cinemes del primer Stop Motion realitzat per la productora Rolalá amb l’objectiu d’arribar d’una manera divertida a la majoria de població de totes les edats i sensibilitzar i informar de què i com depositar el residu tèxtil en els contenidors taronges repartits per tota la geografia catalana.

En aquest visionat ja es planteja el contenidor de roba usada com una fracció més a tenir en compte i que forma part de la resta de contenidors de selectiva que estem acostumats a veure en els nostres carrers o les fraccions que es separen a les llars catalanes i que en alguns municipis es recullen porta a porta.

Tanmateix, la contribució que el seu municipi ha realitzat durant el 2017 ens ha permès continuar realitzant la important tasca social de crear llocs de treball per a col·lectius en risc d’exclusió, que abandera la nostra entitat i la Cooperativa Roba Amiga.

Per tant, gràcies per seguir confiant en el nostre projecte social i ambiental.