Presentem les activitats turístiques i culturals destacades d’aquest estiu a Besalú : Aquesta nit Besalú, Vadart, Nits de circ i Besalú Medieval.

 

 

Des de l’emblemàtic mirador del Pont Romànic hem donat tret de sortida a les activitats turístiques i culturals destacades d’aquest estiu. Aquesta Nit Besalú, visites nocturnes teatrals que es portaran a terme els dimecres a les 22h durant tot el mes d’agost. VADART a Besalú festival multidisciplinari proposta que combina art+música+enologia a diferents espais de Besalú ( Micvé i espai de la Sinagoga, Plaça de la LLibertat i Sant Julià) i que es farà el proper dia 5 d’agost. Nits de Circ a Besalú del 9 al 12 d’agost als jardins del Molí de Besalú, Nous espectacles en un marc incomparable, edició 2023. I finalment i com a centre de l’activitat turística destacada :

S’ha presentat  Besalú Medieval 2023 2/3 de setembre: La imatge dels Abanderats Italians anuncien el seu retorn als carrers i places de Besalú. Altres activitats amb les que comptarà aquesta edició són:  teatre d’acció, mercat Medieval, música al carrer,

recreació Medieval, atrapats, tallers, cultura, història formaran part del conjunt de més de 100 activitats que es proposen enguany.

Activitats culturals subvencionades per la Diputació de Girona