Presentem les activitats turístiques destacades d’aquest estiu a Besalú : Aquesta nit Besalú, Vadart, Nits de circ i Besalú Medieval.

Des de l’emblemàtic mirador del Pont Romànic hem donat tret de sortida a les activitats turístiques destacades d’aquest estiu. Aquesta Nit Besalú, visites nocturnes teatrals que es portaran a terme els dimecres a les 22h durant tot el mes d’agost. VADART a Besalú festival multidisciplinari proposta que combina art+música+enologia a diferents espais de Besalú ( Micvé i espai de la Sinagoga, Plaça de la LLibertat i Sant Julià) i que es farà el proper dia 5 d’agost. Nits de Circ a Besalú del 9 al 12 d’agost als jardins del Molí de Besalú, Nous espectacles en un marc incomparable, edició 2023. I finalment i com a centre de l’activitat turística destacada :

S’ha presentat  Besalú Medieval 2023 2/3 de setembre: La imatge dels Abanderats Italians anuncien el seu retorn als carrers i places de Besalú. Altres activitats amb les que comptarà aquesta edició són:  teatre d’acció, mercat Medieval, música al carrer,

recreació Medieval, atrapats, tallers, cultura, història formaran part del conjunt de més de 100 activitats que es proposen enguany.