Hospital d’Olot i Comarcal de la Garrotxa

Benvolguts/gudes,

Us presentem la nova pàgina web de la Fundació Hospital d’Olot i Comarcal de la Garrotxa que ja podeu visitar al següent enllaç: www.hospiolot.com.

Aquesta web, realitzada per l’empresa 360Fotoweb, vol ser una eina de contacte fàcil i ràpida pels usuaris i compta amb un contingut assistencial molt més ampli i renovat.

Dona prioritat a les noves instal·lacions i algunes de les proves que s’hi realitzen, que es poden veure mitjançant un “tour 360”. A més, aquests tours compten amb la pestanya “com arribar” que facilita l’accessibilitat al centre i marca una ruta en cas d’haver d’accedir a una zona concreta.

Amb aquest nou portal, la Fundació fa un pas més cap a les noves tecnologies, els serveis 2.0 i la línia directa de comunicació amb els ciutadans.

Podeu veure que els continguts de la web s’estructuren en tres grans apartats:

  • Persones. El primer, dedicat a la raó de ser de l’entitat: les persones; i, per tant, explicant el contingut de la part més assistencial.
  • Professionals. El segon, inclou la cartera de serveis del centre i és on els usuaris poden reconèixer la tasca dels professionals de l’entitat.
  • Comunicació. I el tercer, una pestanya on s’inclou tota la informació institucional i econòmica del centre, a més d’haver-hi el portal de transparència i l’apartat de comunicació.

Esperem que us sigui pràctica i entenedora.

Atentament,

Dr. Josep Mª Padrosa i Macias

Director Gerent Hospital d’Olot i Comarcal de la Garrotxa

Av. Països Catalans, 86

17800 Olot

Tel. 972 275 199