Jornada CoworkFest Besalú del 16 al 18 d’octubre. Idees de negoci, innovar per assolir l’èxit ; el paper futur de les dones al món empresarial i el creixement sostenible amb “la fi de l’abundància” de Joan Vila seran els temes de la jornada al Bressol d’Emprenedoria de Besalú.

S’apropa l’obertura del  #CoworkFestBesalú2023 dins el marc del 2on Festival de Coworking Rural de Catalunya.

Seran tres vespres intensos dedicats al món de la innovació i visió de futur en el món empresarial. Dilluns dia 16 d’octubre a les 19h serà l’inici d’una sèrie de xerrades molt interessants.  Comptarem amb persones destacades en el món empresarial de Besalú que ens exposaran les seves experiències, valors  i visions de futur per assolir l’èxit empresarial. En la part de formació , tindrem a Xavier Viñolas expert en màrqueting i retail amb qui obrirem assessorament per als negocis locals. Genís Matabosch de Circus Arts Foundation, en exposarà una visió internacional de negoci d’èxit . Eduard Rodríguez de l’Empresa Yaros DAU SLU ens parlarà de la seva idea innovadora de negoci.

El dimarts 17 d’octubre tractarem el paper futur de les dones en el món empresarial. Estefi Batlle actualment CEO del Club Basquet Girona i Sílvia Domènech, Directora Adjunta de la Fageda.

Tancarem la jornada el dimecres 18 d’octubre amb Joan Vila i la presentació del seu llibre  La Fi de l’abundància. Creixement sostenible o decreixement estable? Cap a un benestar eficient i frugal.

Veure el programa

La Jornada és gratuïta però cal fer la inscripció al següent enllaç : https://www.ddgi.cat/formacioenxarxa/inscripcio/86895