GUARDIOLES SOLIDÀRIES A BESALÚ PER CÀRITAS GARROTXA

Benvolguts: 

     Aquest divendres, 22 de juny, ha culminat la campanya de Guardioles Solidàries per Càritas Garrotxa que va començar el passat divendres  15 de juny, a la festa de fi de curs de l’AMPA del IE “Salvador Vilarrasa”.
     Primerament, els alumnes de Primària del centre van pintar 12 guardioles que els assistents a l’esmentada festa van contribuir voluntàriament amb les seves donacions.
    Avui en la festa de fi de curs del centre les han trencat dos alumnes de cada curs ( A i B ). S’han recollit 158,20 € ,que serviran per finançar part del programa UBUNTU de Càritas Garrotxa , que té com a finalitat  potenciar la promoció, la convivència i la integració social , a la Garrotxa, de persones  que es troben més desarralades, sobretot dones provinents d’altres països. 
   Volem donar les gràcies especialment al IE “Salvador Vilarrasa” de Besalú i a l’AMPA del mateix centre que han col·laborat decisivament en el projecte i també, lògicament, a totes les persones que han fet alguna donació. Ah! I als voluntaris de Càritas Garrotxa del sector de Besalú. Moltes gràcies a tots.
                             Pere Cerro ( Delegat a Besalú de Càritas Garrotxa)
RYAO6650NGRQ7070IMG_9209