FESTIVAL DE SENDERISME A LA GARROTXA: La Garrotxa Volcanic Walking

La Garrotxa, juntament amb el Ripollès i l’Alt Empordà ens sumem al projecte Festivals de Senderisme dels Pirineus. Un projecte de cooperació territorial, nascut en l’àmbit de l’Alt Pirineu i Aran amb la finalitat de promoure el senderisme com una activitat d’oci saludable i sostenible, que amb suport dels guies interpretadors locals ajudi a conèixer el patrimoni natural i cultural dels territoris dels Pirineus.
A la Garrotxa es presenta sota el nom de Garrotxa Volcanic Walking i comptarà amb una dotzena d’activitats de senderisme pel cap de setmana del 31 de maig, 1 i 2 de juny. 
Les rutes inclouran itineraris guiats per la xarxa de senders Itinerànnia i tindran un preu més avantatjós per tal d’incentivar a la gent a conèixer el territori i les activitats que s’hi poden desenvolupar durant tot l’any. Rutes de tots nivells, durades i distàncies durant el matí, tarda i fins i tot a la nit del cap de setmana.
Tots els participants del Garrotxa Volcanic Walking gaudiran d’una degustació de producte del territori durant la sortida i rebran el Kit del senderista: Una motxilla amb informació de la comarca i marxandatge dissenyat per l’ocasió. 

Per a més informació i inscripcions cliqueu aquí.

D6Hk8ogWAAAj8HT