Del 5 al 21 de juliol torna” Música als masos ” per vuitena vegada a les cases i masos singulars de la Garrotxa. Enguany Besalú incorpora l’Església de Santa Maria i Can Llaudes que, per la singularitat i bones condicions acústiques garanteixen una experiència directa.

05/07 a les 19h i 21h  a Can LLaudes : Quartet Vivancos: Jordi Prim, violí; Biel Ricart, violí; estela Megías, viola; Quim Tejedor, violoncel i Àlex Olmedo, violoncel .

Obres de B. Vivancos, J Garcia Robles i F. Schubert. El festival obrirà la sala gòtica de Can Llaudes amb una de les obres cabdals de la història de la música de cambra, el Quintet per a dos violoncels de Schubert.

12/07 a les 20h. Església de Santa Maria de Besalú: Quintet Kambrass : Guillem Cardona, trompeta ; Joan Pàmies, trompeta ; Maria Servera, Trompa; Xavier Gil, trombó; Oriol Reverter, tuba.

Obres de D. Ammann, WLutoslaswski, V Ewald,E. Granadors, JGuinjoan i V. Ferragut

L’absis de Santa Maria de Besalú serà l’escenari idealpel concert del Quintet Kambrass, una formació d’instruments de metall que ens oferirà un concert programàtic centrat en el filòsof F.W, Nietzsche.

Per aquest vuitena edició s’ha aconseguit combinar una gran varietat instrumental que reuneix joves propeses i alguns dels artistes més reconeguts del país. Com cada any els concerts acabaran amb una copa de vi del Celler Vinyes dels Aspres que, a partd e laqualitat dels seus productes, té una estreta relació amb la músicacom a descendents que són d’Eduard Toldrà

. L’edició d’enguany constarà de 10 concerts d’una hora de durada adreçats a un públic molt reduït. Hi haurà dos torns en cada concert, amb l’excepció dels que seran a l’aire lliure. Els dies laborables, els concerts seran a les 19h i 21h i els caps de setmana a les 18h i 20h. Els concerts de torn únic seran a les 20h. El preu de les entrades serà de 18€ per al públic en general, 15€ per als socis de l’Associació Música als masos, 9€ per als menors de 30 anys i gratuït per als menors de 13.

Tota la informació i venda d’entrades a www.musicamasos.cat