Personalitzar les preferències de consentiment

Utilitzem cookies per ajudar-te a navegar de manera eficient i realitzar determinades funcions. A continuació, trobaràs informació detallada sobre totes les cookies segons cada categoria de consentiment.

Les cookies que es classifiquen com a "Necessàries" s'emmagatzemen al teu navegador, ja que són essencials per habilitar les funcionalitats bàsiques del lloc.... 

Sempre actiu

Les cookies necessàries són crucials per a les funcions bàsiques del lloc web i el lloc web no funcionarà de la manera prevista sense elles.Aquestes cookies no emmagatzemen cap dada d’identificació personal.

No hi ha cookies per mostrar

Les cookies funcionals ajuden a realitzar determinades funcionalitats com compartir el contingut del lloc web a les plataformes de xarxes socials, recopilar comentaris i altres funcions de tercers.

No hi ha cookies per mostrar

Les cookies analítiques s’utilitzen per entendre com interactuen els visitants amb el lloc web. Aquestes cookies ajuden a proporcionar informació sobre mètriques, el nombre de visitants, el percentatge de rebots, la font de trànsit, etc.

No hi ha cookies per mostrar

Les galetes de rendiment s’utilitzen per comprendre i analitzar els índexs de rendiment clau del lloc web que ajuden a oferir una millor experiència d’usuari als visitants.

No hi ha cookies per mostrar

Les galetes publicitàries s’utilitzen per oferir als visitants anuncis personalitzats en funció de les pàgines que van visitar abans i analitzar l’eficàcia de la campanya publicitària.

No hi ha cookies per mostrar

Degusta Besalú

Cuándo: sáb 17 de May de 2014 al dom 18 de May de 2014 

Lugar: Besalú

Estado del evento: bekräftad

Descripción del evento: La iniciativa concertada entre l’Ajuntament de Besalú , Manel Pérez de l’empresa Mengívol i el periodista Salvador Garcá-Arboç presenta aquest any noves propostes . El proper cap de setmana 17 i 18 de maig es podran degustar cerveses gironines d’el.laboració pròpia i formatges artesans de diferents parts del territori fets amb llet crua. S’incorporen dos nous productes naturals el vi i el pa; aquest últim amb la presentació d’un llonguet fet amb massa mare i amb fruits secs creat per l’Albert Descamps i en Jaume Carol, els flequers de Besalú.

Durant el cap de setmana, es portaran a terme activitats paral.leles com una conferència sobre el món de la cervesa amb l’expert Steve Huxley i un taller de mató pels més petits.

El tiquet del Degsuta tindrà un cost de 9 euros i inclourà 5 degustacions a escollir i una copa de regal. Si es vol, es podrà comprar un segon tiquet a 5 euros.