Cuándo: sáb 17 de May de 2014 al dom 18 de May de 2014
Lugar: Besalú
Estado del evento: bekräftad
Descripción del evento: La iniciativa concertada entre l’Ajuntament de Besalú , Manel Pérez de l’empresa Mengívol i el periodista Salvador Garcá-Arboç presenta aquest any noves propostes . El proper cap de setmana 17 i 18 de maig es podran degustar cerveses gironines d’el.laboració pròpia i formatges artesans de diferents parts del territori fets amb llet crua. S’incorporen dos nous productes naturals el vi i el pa; aquest últim amb la presentació d’un llonguet fet amb massa mare i amb fruits secs creat per l’Albert Descamps i en Jaume Carol, els flequers de Besalú.
Durant el cap de setmana, es portaran a terme activitats paral.leles com una conferència sobre el món de la cervesa amb l’expert Steve Huxley i un taller de mató pels més petits.
El tiquet del Degsuta tindrà un cost de 9 euros i inclourà 5 degustacions a escollir i una copa de regal. Si es vol, es podrà comprar un segon tiquet a 5 euros.